Tapolcai baleset

A polgármester a tragédia miatt január 2-át gyásznappá nyilvánítja és kezdeményezi a MÁV-nál hogy a vasúti átjáróba sorompót helyezzenek ki mert több baleset is. Ütközésben összeroncsolódott személyautó Tapolca közelében a 7345-ös számú út vasúti átjárójánál 2022.


Mav M61 019 Balatonfuzfo Rail Europe Train Journey Train

A Tények is beszámolt a tapolcai gyászmiséről amelyet annak a négy nagyon fiatalnak az emlékére tartottak akik egy szörnyű autóbalesetben hunytak el.

. Családjaiknak felajánlotta a tapolcai önkormányzat segítségét. A balesetben senki sem sérült meg de késésre kell számítani. Tévedés történt a január elsején Tapolca és Kisapáti között történt autóbalesetben az elhunytak azonosításakor írja a Sümegi Szó a lap értesüléseit pedig a.

A baleset körülményeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja így egyebek között azt is milyen sebességgel közlekedett az autó illetve fogyasztott-e alkoholt a sofőr. A Kaposvár 19 éves röplabdása volt a tapolcai baleset egyik áldozata. Dobó Zoltán a tragédia miatt január 2-át gyásznappá nyilvánítja és kezdeményezi a MÁV-nál hogy a vasúti átjáróba sorompót helyezzenek ki mert több baleset is.

Családjaiknak felajánlotta a tapolcai önkormányzat segítségét amiről a két település polgármesterét is tájékoztatta. A lehető legrosszabbkor hajtottak a sínekre a vonat pedig már nem tudott megállni elsodorta őket négyen szörnyethaltak. A tilos jelzés ellenére hajthattak a vasúti átkelőben a sínekre.

Négy fiatal autózott a halálba az új év első napján Tapolcánál. A Tények úgy tudja hogy egy buliból tartottak hazafelé amikor megtörtént a. Iván Gergő 2020-ban igazolt a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatához.

A polgármester a MÁV segítségét kéri. Autóval ütközött Hódmezővásárhelyen a tram-train. A másik áldozat családjának adták át lányuk a halálhírét a tapolcai baleset után a hatóságok.

Gyásznapot rendelt el Tapolca polgármestere a szombati négy halálos áldozatot követelő vasúti baleset miatt. Szilveszteri tűzijáték okozott. Ahogy arról beszámoltunk a szilveszteri buliból hazafelé tartó fiatalok autója ütközött egy személyvonattal.

Az autóban utazó négy fiú azonnal meghalt. Hétfő éjjel közölték a szülőkkel hogy a lányuk mégis él. Erről a két település polgármesterét is tájékoztatta.


Szinva Vizeses Szinva Waterfall Miskolc Lillafured Borsod Abauj Zemplen Northern Hungary Waterfall Budapest Hungary Beautiful Places


Mav M61 017 Tapolca Vasutallomas Train Truck Train Model Trains


Szekesfehervar 30 12 17 Japan Train Train Truck Train


Martelyi Tanosveny A Tiszai Holtag Vizitanosvenye Avagy A Nyugalom Szigete Outdoor Outdoor Decor Outdoor Furniture


Mav 433 268 B B Ac Electric Locomotive From V43 Series At Szabadbattyan Vasutallomas In Hungary Locomotive Train Light Rail

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel